Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-15 04:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/tre-personer-forda-till-sjukhus-efter-bilolycka-norr-om-salem/

STHLM

Tre personer förda till sjukhus efter bilolycka norr om Salem

Tre personer färdades till sjukhus efter en bilolycka i Bockholmssätra under tisdagsmorgonen. En av dem behövde transporteras med ambulanshelikopter. 

Under tisdagen larmades räddningstjänsten om en singelolycka norr om Salem. Två ambulanser och en ambulanshelikopter var snabbt på plats för att föra personerna till sjukhus.

– En bil hade kört in i ett träd. Det var inga svårigheter att få ut de här personerna ur bilen men jag kan i nuläget inte säga något om deras skadeläge, säger Ulf Sjöholm, operativ chef på Södertörns räddningstjänst. 

En av personerna behövde transporteras i helikopter och de andra två i ambulansbil. Snart därefter kunde man även bärga bilen från platsen. 

Enligt räddningstjänsten ska olyckan inte ha någon påverkan på trafiken. 

Ämnen i artikeln

Salem
Botkyrka
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt