Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-03 17:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/tullingevilla-i-full-brand/

STHLM

Villa i full brand i Tullinge

Räddningstjänsten larmades strax före klockan 03 till en villabrand i Tullinge i Botkyrka kommun, söder om Stockholm.

TT Text

– Det lät i början som att det brann på altanen, men det tog sig snabbt till huset och det var full brand när vi kom fram, säger Roger Magnusson, operativ chef vid Södertörns brandförsvar.

Ägarna, två personer, befann sig i huset när det började brinna men lyckades ta sig ut på egen hand och inga personskador har rapporterats.

Vid 08-tiden på morgonen hade villan så gott som brunnit ned. 

– Nu är vi där på eftersläckning, det så gott som bara grunden på huset kvar. Vi räddar så mycket som vi kan, men oavsett så blir det ju omfattande skador.

Rökdykare hann hämta ut en del värdesaker ur huset och och fick snabbt kontroll på branden, som aldrig hann sprida sig.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt