Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Tunnelbanetåg stod stilla efter dubbla vagnfel

Ett tunnelbanetåg på Gröna linjen stod under en kvart stilla mellan Slussen och Gamla stan. Strömmen ska också ha gått i tåget.

SL bekräftar att det rör sig om ett vagnfel som inträffade vid 18.15-tiden.

Vid 18.30-tiden släpptes passagerarna ut ur det mörklagda tåget, uppger en person ombord för DN och strax därefter var trafiken åter igång.

Enligt SL var det två tåg som nästan samtidigt drabbades av vagnfel. Ett tåg på väg mot Farsta, Skarpnäck och Hagsätra som drabbades av ett vagnfel vid Gamla stan medan ett som blev stående vid T-Centralen vid 18.26.

18.41 var allt igång igen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.