Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-14 13:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/tva-av-tre-radda-for-tunnelbanesparrar/

STHLM

Två av tre rädda för tunnelbanespärrar

Bild 1 av 7
Foto: Hasse Holmberg/TT
Bild 2 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Malin Aspenberg, 15 år, studerande, Kungsholmen: – Ja, jag är rädd. Jag har blivit klämd och har sett andra bli klämda.
Foto: Ida Yttergren
Bild 3 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Elin Kers, 16 år, studerande, Kungsholmen: – Jag blev klämd när ville bevisa att jag inte var rädd. Sen var jag rädd igen.
Foto: Ida Yttergren
Bild 4 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Marcus Mehlberg Wartia, 12 år, studerande, Södermalm: – Nej, det är jag inte. Men min ryggsäck fastnade en gång.
Foto: Ida Yttergren
Bild 5 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Patrik Wartia, 48 år, egenföretagare, Södermalm: – Nej, men det har smällt till på armen någon gång.
Foto: Ida Yttergren
Bild 6 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Elvira Wiklund, 23 år, studerande, Östermalm: – Nej, det är jag inte. Jag har fått den på mig men rädd är jag inte.
Foto: Ida Yttergren
Bild 7 av 7 Är du rädd för tunnelbanespärrarna? Oualid Hichour, 36 år, byggstädare, Barkarby: – Jag tycker inte de är läskiga men ibland är det problem med dem.
Foto: Ida Yttergren

Två av tre stockholmare uppger att de är rädda för spärrarna i tunnelbanan och många har fått spärrarna på sig. I enkäten här ovan frågar vi: Är du rädd för tunnelbanespärrarna?

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in