Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 15:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/tva-skadade-efter-olycka-pa-essingeleden/

STHLM

En skadad i olycka på Essingeleden

En olycka där två personbilar och en lastbil är inblandade har inträffat på Essingeleden i höjd med Tomteboda. Foto: Jonas Lindkvist

På torsdagsförmiddagen inträffade en trafikolycka med två personbilar och en lastbil på Essingeleden i höjd med Tomteboda. En förare fördes med ambulans till sjukhus efter nacksmärtor. 

Rätta artikel

Det var omkring klockan 10.20 på torsdagsförmiddagen som trafikolyckan inträffade i norrgående riktning på Essingeleden i höjd med Tomteboda. Enligt Storstockholms brandförsvar var tre fordon inblandade, två personbilar och en lastbil. 

Föraren av den ena personbilen uppges ha fått nacksmärtor och räddningstjänsten tvingades klippa upp bilen för att få ut honom. Han fördes med ambulans till sjukhus. De två andra förarna ska inte ha skadats fysiskt. 

Sedan omkring klockan 11.30 flyter trafiken på som vanligt och samtliga körfält är öppna. 

På sin hemsida skriver polisen att olyckan kommer att utredas, och att de initiala uppgifterna var att olyckan inträffade när personbilsföraren gjorde en kraftig inbromsning och svängde ut i ett körfält som var upptaget av andra fordon.