Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Två stora slagsmål i Stockholm på söndagskvällen

Inom loppet av 18 minuter bröt två stora slagsmål ut i Stockholm på söndagskvällen. Det första startade i Johanneshov vid 20.30-tiden. 15 till 20 personer, troligtvis två olika grupper, ska ha slagits med varandra. När polisen kom fram var det lugnt på platsen.

– De gick åt varsitt håll. Ingen var skadad och ingen ville säga någonting, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson.

Kort därefter slogs 15 till 20 personer vid Odenplan. Ett antal personer sprang från platsen när polisen kom, men ett tiotal stannade kvar. En person skadades, men det ska inte handla om något allvarligt.

– Enligt de som larmade oss var det fotbollshuliganer, men det är deras uttryck, säger Eva Nilsson.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.