Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-27 10:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/tva-till-sjukhus-efter-bostadsbrand/

STHLM

Två till sjukhus efter bostadsbrand

Två personer har under natten förts till sjukhus med okända skador efter det att en brand brutit ut i en lägenhet i Vasastan i Stockholm.

TT Text

Larmet kom vid halv tre-tiden, natten mot tisdag. Tre stationer kallades till flerfamiljshuset och kunde släcka elden relativt fort.

– Vi är fortfarande på plats med fyra enheter. Vi vädrar ur trapphus och ser till att det inte är rök kvar i lägenheten, säger ledningsoperatör Ola Rosander strax efter halv fyra.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt