Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-27 18:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/upprort-bland-anstallda-nar-karolinska-omorganiseras-under-pandemin/

STHLM

Upprört bland anställda när Karolinska omorganiseras under pandemin

Bild 1 av 2 Läkarna och fackliga representanterna Emilia Rotstein och Emma Aronsson och kollegan Eleonor Tiblad vi Tema kvinnohälsa på Karolinska känner sig nedprioriterade av sjukhusledningen under den omorganisation som genomförs under pandemin.
Foto: Paul Hansen
Bild 2 av 2 Läkarna och fackliga representanterna Emilia Rotstein och Emma Aronsson och kollegan Eleonor Tiblad vid Tema kvinnohälsa på Karolinska känner sig nedprioriterade av sjukhusledningen under den omorganisation som genomförs under pandemin.
Foto: Paul Hansen

Samtidigt som sjukvården är under hård press pågår en stor omorganisation på Karolinska universitetssjukhuset då sjukhusets tema-verksamheter slås ihop. Läkare vid Tema kvinnohälsa känner sig nedprioriterade av sjukhusledningen inför en sammanslagning som ingen förstår.

– För ett år sedan var vi för många i ett tema - nu är vi för få, säger förlossningsläkaren Eleonor Tiblad om den fjärde omorganisationen på fem år.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in