Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-21 07:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/urstarkt-betyg-till-innovativ-smakfest/

STHLM

Urstarkt betyg till innovativ smakfest

Bild 1 av 4 Sashimi på röding och lax med ingefärssoja, vitlöksröra och wasabi
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Sparris med senapsmiso
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Dorade med spetskål.
Foto: Krogkommisionen
Bild 4 av 4 Tartar med vattenkrasse och löjrom, som äts på rispapper.
Foto: Krogkommissionen

Även de milda rätterna har stor personlighet hos det ­senaste tillskottet i Sayan Isakssons mathus på Kungstensgatan. Om bara ventilationen blir bättre så fulländas upplevelsen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in