Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 00:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/vag-222-helt-avstangd-lastbil-har-valt/

STHLM

Väg 222 helt avstängd – lastbil har vält

Väg 222 är helt avstängd i båda riktningarna mellan trafikplats Hålludden och Gustavsberg sedan en cementlastbil har vält. Det saknas i nuläget prognos för när trafiken kan släppas på igen.

Trafikverket uppger att lastbilen ligger på sidan och att räddningstjänst är på plats. Vägen är avstängd medan räddningsinsatsen pågår.

Polisen dirigerar om trafiken vid Hålludden.

Senare på förmiddagen meddelade polisen att trafiken från Värmdö mot Stockholm börjat släppas på i ett körfält.

Ämnen i artikeln

Värmdö
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt