Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 03:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/vallingby-centrum-pa-vag-att-saljas/

STHLM

Vällingby centrum på väg att säljas

En regnig junidag är folklivet i Vällingby centrum inte påfallande. Men den grönblå majoriteten i Stadshuset hoppas hitta en pålitlig köpare.
En regnig junidag är folklivet i Vällingby centrum inte påfallande. Men den grönblå majoriteten i Stadshuset hoppas hitta en pålitlig köpare. Foto: Magnus Hallgren

Nu går Stockholms stad vidare med den omstridda försäljningen av Vällingby centrum. Det ska ut på marknaden och i höst kan hugade köpare lägga bud.

– Jag hoppas att det är ett lugnande besked till Vällingbyborna att kulturverksamheten blir kvar i stadens ägo, säger fastighetsborgarrådet Dennis Wedin (M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.