Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-24 03:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/valt-lastbil-i-sodertalje-ger-langa-koer-pa-motorvagen/

STHLM

Vält lastbil i Södertälje ger långa köer på motorvägen

Lastbilen med släp blockerar den norrgående motorvägshalvan, mellan Motorvägsbron och trafikplats Moraberg. Trafiken söderifrån leds av E4 vid Södertälje syd (trafikplats 142). Därifrån leds trafiken genom Södertäljes centrala delar ut till Moraberg, norr om olycksplatsen.
Lastbilen med släp blockerar den norrgående motorvägshalvan, mellan Motorvägsbron och trafikplats Moraberg. Trafiken söderifrån leds av E4 vid Södertälje syd (trafikplats 142). Därifrån leds trafiken genom Södertäljes centrala delar ut till Moraberg, norr om olycksplatsen. Foto: Marcus Ericsson / TT

En lastbil med släp välte vid 19.30-tiden på onsdagskvällen på motorvägen E4 i Södertälje, mellan Motorvägsbron och trafikplats Moraberg. Ekipaget ligger rakt över norrgående körbana. Det har lett till mycket kraftig köbildning.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in