Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-04 17:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/vardanstallda-erbjuds-webbutbildning-om-vald-i-nara-relationer/

STHLM

Vårdanställda erbjuds webbutbildning om våld i nära relationer

Ylva Elvin-Nowak, chef för enheten Våld i nära relationer på Akademiskt primärvårdscentrum, APC, ligger bakom den webbbaserade utbildning som nu erbjuds alla vårdanställda inom regioner.
Foto: Privat

Alla anställda inom hälso- och sjukvården – inklusive tandvården – i Region Stockholm erbjuds nu att gå en internetbaserad utbildning om våld i nära relation. Den är helt frivillig – men Ylva Elvin Nowak, chef för enheten Våld i nära relationer på Akademiskt primärvårdscentrum, APC, hoppas att den blir ett naturligt inslag för samtliga.

DIGITAL PRENUMERATION

Gratis året ut – läs DN, Expressen och mer!

Alla artiklar på DN.se ingår. Dessutom: Expressen och över 40 lokala nyhetssajter! Gratis till 31 december, sen halva priset i ett helt år (endast 99 kr/mån). Därefter ord. pris 199 kr/mån. Ingen bindningstid. Se allt innehåll här.

  • All journalistik du behöver – i en enda prenumeration
  • Tusentals artiklar på DN.se, Expressen.se och över 40 lokala nyhetssajter
  • Smarta krönikor, insiktsfulla ledare och skarpa reportage och analyser
  • Samma inlogg överallt. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.