Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Växelfel orsakade stopp på tunnelbanans röda linje

Många morgonpendlare drabbades när tunnelbanans röda linje mellan Hornstull och Zinkensdamm stod still vid åttatiden på tisdagsmorgonen. 

– Det var ett växelfel tidigare, men vad jag kan se ska trafiken nu gå utan några större konstigheter. Problemet är avhjälpt, säger Aleksander Krajisnik, presskommunikatör på SL.

Vid 8.45 flöt trafiken igen.

– Nu rullar det på utan några större förseningar, trots det tidigare växelfelet. Men det är väl klokt att försöka kolla sl.se och reseplaneraren för eventuella förseningar, säger Aleksander Krajisnik.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.