Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Ytterligare en gripen för mordet på Markovic

Foto: Pontus Lundahl/TT

En 27-årig man greps på tisdagen misstänkt för mordet på den förra porrklubbsägaren Mille Markovic. ”Han är inmanad där han ska vara”, säger Lars Byström på länskriminalpolisen till DN.

27-åringen var anhållen i sin frånvaro, men frihetsberövades först klockan 11 på tisdagen.

– Han är gripen och inmanad där han ska vara, säger Lars Byström till DN.

27-åringen är den andra som anhålls i utredningen. En 54-årig man sitter sedan i måndags frihetsberövad, misstänkt för delaktighet i mordet.

Lars Byström vill inte kommentera om fler personer är anhållna i sin frånvaro.

27-åringen som är hemmahörande i en mindre stad i Västra Götaland har flera gånger ställts inför rätta och är dömd för bland annat grovt rån.

Det var P4 Stockholm som först rapporterade om att han gripits.

DN har sökt åklagare Ulrika Lindsö och 27-åringens advokat.

Mille Markovic sköts ihjäl den 23 januari i år.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.