Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-27 13:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/anna-konig-jerlmyr-m-det-ska-vara-jobbigt-att-vara-gangkriminell-i-stockholm/

SVENSK POLITIK

Anna König Jerlmyr (M): ”Det ska vara jobbigt att vara gängkriminell i Stockholm”

I polishuset i Skärholmen har socialsekreterare flyttat in för att jobba tillsammans mot gängkriminaliteten. Anna König Jerlmyr (M) vill nu att samarbetet permanentas i fem stadsdelar.
Foto: Paul Hansen

Moderaterna vill flytta in socialsekreterare i sju polishus i Stockholm för att jobba med gängkriminaliteten. Ett åtgärdspaket med mer samverkan och avhopparprogram tror finansborgarrådet kan stoppa skjutningarna.

– Det ska vara jobbigt att vara gängkriminell i Stockholm i dag, säger Anna König Jerlmyr(M).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.