Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 03:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/aven-granspolisen-bemannar-upp-pa-arlanda/

SVERIGE

Även gränspolisen bemannar upp på Arlanda

”Det är högt tryckt på hela flygplatsen även om det varierar lite var det blir som mest köer”, säger Robert Pletzin, presschef på Swedavia.
”Det är högt tryckt på hela flygplatsen även om det varierar lite var det blir som mest köer”, säger Robert Pletzin, presschef på Swedavia. Foto: Magnus Hallgren

I midsommarhelgen väntas årets hittills mest intensiva dagar på Arlanda. Samtidigt flaggar nu gränspolisen för att köerna vid den inre passkontrollen blivit längre.

– Vi uppmanar alla som planerar att resa från Arlanda att komma i tid och vara väl förberedda för att underlätta processen, säger Robert Pletzin, presschef på Swedavia.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.