Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-05 19:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/butiksanstalld-knivskuren-i-vastra-stockholm/

SVERIGE

Butiksanställd knivskuren i västra Stockholm

Under ett rån i västra Stockholm blev en anställd knivskuren i ansiktet. Gärningsmannen flydde till fots och är fortfarande på fri fot, rapporterar Aftonbladet.

Larmet kom in till polisen strax före 21 på onsdagskvällen.

– Under ett rån har ett butiksanställd blivit knivskuren i ansiktet, säger Rebecca Landberg, på polisen i Stockholm.

Gärningsmannen fortsätter sedan till fots och en ambulans har tagit den anställde till sjukhus. Personen är talbar men skadeläget är oklart, enligt Rebecca Landberg.

Brottsrubriceringen är just nu grovt rån och en insats för att hitta gärningsmannen pågår.

– I nuläget har vi ingen misstänkt. Vittnen har pekat ut för oss åt vilket håll gärningsmannen sprang.

Ämnen i artikeln

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt