Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-24 00:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/dn-laser-upp-sajten-for-nya-lasare-till-usa-valet/

Sverige

DN låser upp sajten för nya läsare till USA-valet

DN:s utrikeschef Pia Skagermark.
DN:s utrikeschef Pia Skagermark. Foto: Magnus Hallgren

Presidentvalet i USA påverkar hela världen, och det finns ett stort behov av pålitlig journalistik och information. Därför låser DN upp sajten för alla nya läsare som registrerar sig. Erbjudandet sträcker sig fram till den 3 november och avslutas automatiskt.

– Den här omvälvande tiden kräver analyser och fördjupande texter. Och det är precis det vi satsar stort på, säger DN:s utrikeschef Pia Skagermark.

DN Text

Valet i USA kommer att påverka hela världen – och valrörelsen äger dessutom rum mitt i en pågående pandemi. Just nu är det extra viktigt med pålitlig journalistik och behovet av information är stort. Därför erbjuder vi nya läsare gratis läsning på DN.se till och med den 3 november. Erbjudandet hittar du här.

– Presidentvalet i USA känns som det mest spännande val jag upplevt. Det påverkar inte bara USA, det får konsekvenser över hela världen, säger Dagens Nyheters utrikeschef Pia Skagermark.

Att bevaka omvärlden känns mer angeläget än någonsin, säger Pia Skagermark.

– Vi är den tidning i Sverige som har den mest omfattande utrikesjournalistiken. Våra korrespondenter medverkar också ofta i Studio DN, vår podd. Varje torsdag är det USA-tema. Och vi ger ut nyhetsbrev om USA på söndagarna, säger Pia Skagermark.

Du lämnar inga betaluppgifter och prenumerationen avslutas automatiskt. Allt som krävs är personnummer och e-postadress. Här kan du registrera dig för att få tillgång till all vår journalistik.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt