Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-22 22:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/en-till-sjukhus-efter-brand-i-goteborg/

SVERIGE

En till sjukhus efter brand i Göteborg

Minst en person har förts till sjukhus efter en brand i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg, skriver GP.

TT Text

Larmet om att det brann i fastigheten med öppna lågor kom strax före klockan fem i morse. När räddningstjänsten kom till platsen var två trapphus rökfyllda och en del boende spontanevakuerade eller fick hjälp av räddningstjänsten att lämna byggnaden.

Vid halvsextiden kunde räddningstjänsten konstatera att branden var begränsad till en lägenhet i huset och en halvtimme senare var den släckt.

Ämnen i artikeln

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt