Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 07:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/infektionslakare-nu-har-vi-battre-mojligheter-att-forhindra-allvarlig-sjukdom/

SVERIGE

Infektionsläkare: ”Nu har vi bättre möjligheter att förhindra allvarlig sjukdom”

Ett och ett halvt år in i pandemin har kunskapsläget om covid-19 utvecklats radikalt. Vården har förändrats och läkarnas möjligheter att förhindra att patienter blir allvarligt sjuka förbättrats.

– Det har skett en enorm utveckling på alla plan. Vi vet mer om hur viruset beter sig och hur det utvecklas under sjukdomsförloppet, säger Lars-Magnus Andersson, ordförande för Svenska infektionsläkarföreningen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.