Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-05 21:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/kvinna-allvarligt-skadad-efter-sparvagnsolycka/

SVERIGE

Kvinna påkörd av spårvagn i Solna – allvarligt skadad

En kvinna har skadats allvarligt efter att ha blivit påkörd av en spårvagn i Solna.

Klockan 14.40 fick polisen larm om en spårvagnsolycka vid Ekensbergsvägen i Solna. En kvinna bedöms allvarligt skadad efter att ha blivit påkörd när hon passerade spåret vid rött ljus, enligt polisen.

Polis och ambulans anlände till platsen och kvinnan fördes omedelbart till sjukhus.

Spårvagnen togs direkt ur trafik och spårvagnstrafiken mellan Solna och Bällsta bro stängdes av i en timme. Ersättningsbussar sattes in. Vid 16-tiden på onsdagseftermiddagen var trafiken igång som vanligt.

Polisen har inga misstankar om brott utan ser det som en olyckshändelse.

Ämnen i artikeln

Solna
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt