Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-28 01:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/kvinna-dod-i-trafikolycka-vid-landskrona/

SVERIGE

Kvinna död i trafikolycka vid Landskrona

En kvinna i 40-årsåldern har avlidit i samband med en trafikolycka på E6 i närheten av Landskrona.

TT Text

Olyckan inträffade vid 23-tiden på onsdagskvällen och två personbilar var inblandade. Två män och en kvinna fördes till sjukhus och på torsdagsmorgon meddelande polisen att kvinnan avlidit. Skadeläget för männen är okänt.

En man i 45-årsåldern är efter olyckan misstänkt för grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada och drograttfylleri.

Ämnen i artikeln

Landskrona
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt