Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-01 11:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/kvinna-hittad-dod-i-mariestad-man-gripen/

Sverige

Kvinna död i villa i Mariestad – två anhållna

En kvinna misstänks ha blivit mördad i en villa utanför Mariestad natten till söndagen. Två personer – en man och en kvinna – har anhållits misstänkta för brottet.

TT Text

Polisen larmades till villan vid tretiden på natten och fann där kvinnan död, med en typ av skador som väckte mordmisstankarna. Hon var i 35-årsåldern.

En annan kvinna, också hon i 35-årsåldern, hade blivit misshandlad i huset och togs om hand av polis i närheten.

En man i 40-årsåldern greps på plats.

Åklagarmyndighetens talesperson bekräftar för TT att två personer har anhållits, men kan inte säga vilka dessa är eller berätta något mer om vad misstankarna består i.

Av Mariestads-Tidningens rapportering framgår att polisen spärrat av med band runt omkring villan. Det finns enligt polisen vittnen som kan ha något att säga om vad som hänt.

Ämnen i artikeln

Västsverige
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt