Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 00:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/magdalena-andersson-i-sodertalje-varje-skott-ar-ett-misslyckande/

SVERIGE

Magdalena Andersson i Södertälje: Varje skott är ett misslyckande

– Det grova organiserade brottligheten är en fara för hela Sverige. Den har inte växt fram ur ett vakuum utan växt fram ur ökad segregation och större klyftor, sa Magdalena Andersson, (S) under en pressträff med Boel Godner (S) i Söderätlje på tisdagen.
Foto: Elin Åberg

SÖDERTÄLJE. Fem skjutningar på två veckor: Tre döda, en allvarligt skadad – och hittills sex häktade tonåringar, misstänkta för inblandning i morden.

– Varje skott är ett misslyckade och sätter samhället i skräck, sa avgående statsminister Magdalena Andersson (S) när hon på tisdagsförmiddagen besökte Södertälje.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.