Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-28 06:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/man-svart-knivskuren-i-goteborg/

SVERIGE

Man svårt knivskuren i Göteborg

En man i 30-årsåldern hittades vid 23.40 under fredagskvällen allvarligt skadad utomhus i Lövgärdet i nordöstra Göteborg.

TT Text

– Vi misstänker att han har blivit knivskuren och han fördes direkt till operation, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen.

Vid 05-tiden på lördagsmorgonen hade ännu ingen frihetsberövats.

– Vittnen såg tre–fyra personer försvinna från platsen men det är oklart om de har koppling till mordförsöket, säger Johan Ljung.

Polisen har upprättat en anmälan om försök till mord och platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Mannens tillstånd bedömdes under natten som kritiskt men inte livshotande.

Ämnen i artikeln

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt