Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-19 23:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/masskrock-pa-e22-flera-skadade/

SVERIGE

Svår krock på E22 – flera skadade

Tre bilar krockade på E22 utanför Kristianstad på torsdagseftermiddagen. Fem personer uppges ha förts till sjukhus, skadeläget är oklart.

Larmet om kollisionen, som inträffade på E22 i riktning mot Fjälkinge, inkom vid 17.40-tiden. En av de tre bilarna ska ha voltat ner i ett dike.

Minst fem personer är förda till sjukhus, uppger räddningstjänsten. Varken polis eller räddningstjänst kan säga något mer om skadeläget.

Olyckan ledde till trafikstockning från trafikplats Fjälkinge till Fjälkinge Östra. Vid 18.45-tiden öppnades vägen upp i västergående riktning och strax innan 20 öppnades vägen upp helt.

Ämnen i artikeln

Kristianstad
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt