Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-23 17:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/misstankt-mordforsok-i-helsingborg/

Sverige

Misstänkt mordförsök i Helsingborg

Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen misstänker att en man i 20-årsåldern utsatts för ett mordförsök i anslutning till en frisersalong i centrala Helsingborg.

TT Text

Mannen, som har allvarliga men inte livshotande skador, kördes till akuten av privatpersoner vid 17.30-tiden på onsdagen.

– Till en början var det oklart vad som hade hänt, om det var brott eller någon typ av olycksfall. Därefter har vi dels varit i kontakt med vårdpersonalen, dels har vi pratat med personer som har med ärendet att göra, och då kommit fram till den här bedömningen att i nuläget rubriceras det som försök till mord, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Polisen vill ha kontakt med personer som gjort iakttagelser vid frisersalongen där han misstänks ha utsatts för mordförsöket. Man vill inte kommentera vilken typ av skador som mannen har.

– Vi har växlat några ord med honom, men vi har inte genomfört något regelrätt förhör. Men det vill man såklart göra så fort som möjligt, säger Olsson.

Ingen har gripits.

Ämnen i artikeln

Helsingborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt