Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-17 01:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/misstankt-mordforsok-i-skanska-astorp-kvinna-gripen/

SVERIGE

Misstänkt mordförsök i skånska Åstorp – kvinna gripen

En kvinna i 20-årsåldern har gripits i Åstorp misstänkt för mordförsök på en omkring tio år äldre man.

Polis larmades om ett bråk i en bostad i Åstorp i nordvästra Skåne strax före klockan 5 på söndagsmorgonen, och hittade en man i 30-årsåldern med stick- eller skärskador på platsen.

Mannen har förts till sjukhus med ambulans med lindriga skador, enligt region Skåne.

En kvinna i 20-årsåldern, som enligt polisen på något sätt ska vara bekant med mannen sedan tidigare, har gripits på den misstänka brottsplatsen. Platsen är avspärrad och tekniker har skickats till bostaden.

– Vi har pratat med lite vittnen, men hur mycket det har gett vet jag inte. Nu får vi invänta tekniker, säger Evelina Olsson, presstalesperson på Skånepolisen.

Ämnen i artikeln

Skåne
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt