Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-20 08:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/misstankt-paket-pa-migrationsverket-i-norrkoping/

SVERIGE

Misstänkt paket på Migrationsverket i Norrköping

Ett paket med oklart innehåll har dykt upp på Migrationsverkets kontor i Norrköping.

Polisen är på plats och undersöker innehållet i paketet.

– Personalen på kontoret visste inte vad det var i och valde att tillkalla oss, säger Johnny Gustavsson polisens presstalesperson i region Öst.

Paketet påträffades på tisdagskvällen. Ingen person har kommit till skada.

– Indikeringsenheten är på plats för att undersöka det här paketet. Eftersom att det är de som kallats dit och inte bombskyddet så rör det sig nog inte om ett innehåll som påminner om en bomb utan om någon annan typ av misstänkt farligt innehåll, säger Johnny Gustavsson.

Undersökningen påbörjades strax före klockan 21 och det är oklart hur lång tid det kan ta.

Texten uppdateras.

Ämnen i artikeln

Norrköping
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt