Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-06 07:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/misstankta-sexbrott-mot-barn-vid-ridskola/

SVERIGE

Misstänkta sexbrott mot barn vid ridskola

En man har häktats på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande av barn. Han misstänks dessutom för två barnvåldtäkter och flera andra sexbrott mot barn, rapporterar Sundsvalls Tidning.

TT Text

Brotten ska ha skett i oktober vid en ridskola i Sundsvalls kommun enligt häktningsframställan. Vid samma tid ska mannen även ha utfört en barnvåldtäkt och utnyttjat barn sexuellt på en annan plats i närområdet.

Några dagar senare misstänks mannen ha begått ytterligare en barnvåldtäkt samt ofredat och utnyttjat barn sexuellt, på olika platser i Sundsvalls kommun.

När häktningsförhandlingen nyligen hölls förnekade den misstänkte samtliga gärningar och motsatte sig häktning, skriver tidningen.

Ämnen i artikeln

Sundsvall
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt