Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 05:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/pandemin-satte-stopp-for-fjolarets-loppisar-men-nu-ar-det-lage-for-fynd/

SVERIGE

Pandemin satte stopp för fjolårets loppisar – men nu är det läge för fynd

Bild 1 av 3 Glenn Olsson, loppisengagerad i Sankt Olofs idrottsförening, har fyllt föreningens förvaringsutrymmen till bristningsgränsen.
Foto: Daniel Nilsson
Bild 2 av 3 Var sak på sin plats. Organiserat kaos i ladorna hos Sankt Olofs idrottsförening.
Foto: Daniel Nilsson
Bild 3 av 3 Då pandemin satte stopp för fjorårets årliga IP-loppisar är föreningarnas lager fulla med fynd. Figuriner av särskilda djur brukar vara eftertraktade för samlare.
Foto: Daniel Nilsson

Pandemin satte stopp för fjolårets traditionella loppisar på Österlen med omnejd.

Men i år blir det åka av.

Idrottsföreningarna har tvingats låna lador av traktens bönder för att kunna husera alla möbler, leksaker och andra prylar som skänkts.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.