Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-31 11:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/person-pakord-vid-slagsmal-pa-camping/

SVERIGE

Person påkörd vid slagsmål på camping

En person har förts till sjukhus med ambulans efter att ha blivit påkörd i samband med ett bråk på en campingplats i Åmål. Skadeläget är okänt men personen var vaken och talbar.

TT Text

Polisen larmades strax efter klockan ett natten mot söndag, om ett bråk mellan fyra personer som slogs och där fler anslöt.

– I samband med detta är det också en bil som kommer till platsen och, som vittnen uppfattar, tar sikte på en av personerna och kör på vederbörande och sen avviker från platsen, säger Magnus Schildt, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Polisen har skrivit en anmälan om grov misshandel mot föraren av bilen. Men varken bilen eller dess förare hade strax före klockan fem hittats och ingen har heller gripits.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt