Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-06 20:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/privatspanande-hundagare-gar-samman-for-att-losa-de-mystiska-hundattackerna-i-malmo/

SVERIGE

Privatspanande hundägare går samman för att lösa de mystiska hundattackerna i Malmö

Niklas Krig med japanska spetsen Mico. Han har tillsammans med två andra hundägare startat en hemsida med information om hundattackerna. Han har även listat ut att gärningspersonen använder sönderklippta konserver med tomatpuré.
Foto: Anders Hansson

Bullar med krossat glas, köttbitar fyllda med metall. Anmälningarna om nya attacker mot hundar strömmar in till Malmöpolisen – men bristande bevisning gör att utredningarna läggs ner.

Nu har en grupp hundägare tagit detektivarbetet i egna händer. Kan sönderklippta konserver med tomatpuré bli ledtråden som avslöjar allt?

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.