Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-25 23:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/s-profiler-kritiska-mot-cs-krav-pa-skattesankningar-damberg-maste-sta-emot/

SVENSK POLITIK

S-profiler kritiska mot C:s krav på skattesänkningar: ”Damberg måste stå emot”

En kritisk Suhonen uppmanar Mikael Damberg (S) att stå emot Centerns krav på skattesänkningar. Samtidigt, säger han, är det bättre än systemskiftet som fri hyressättning i nyproduktion hade inneburit.
En kritisk Suhonen uppmanar Mikael Damberg (S) att stå emot Centerns krav på skattesänkningar. Samtidigt, säger han, är det bättre än systemskiftet som fri hyressättning i nyproduktion hade inneburit. Foto: Hampus Andersson

Inrikesminister Mikael Damberg (S) öppnar för Centerns krav på skattesänkningar i utbyte mot att backa från förslaget på fri hyressättning vid nyproduktion.

Men flera S-profiler är skeptiska.

– Damberg måste stå emot litegrann. Han kan inte ge dem allt de önskar sig. De har egentligen inte förtjänat någonting, säger Daniel Suhonen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in