Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-11 20:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/skottlossning-i-goteborg-ingen-gripen/

SVERIGE

Skottlossning i Mölndal – ingen gripen

Under natten mot fredagen avlossades flera skott i stadsdelen Åby i Mölndal utanför Göteborg. Skotten hade avlossats mot ett uterum i en fastighet.

TT Text

– Ett flertal vittnen hade ringt in till polisen samtidigt och rapporterat om avlossade skott. Vi kommer till platsen med ett antal patruller, vi söker av ett område och det dröjer inte så länge förrän vi hittar hylsor och i sin tur det här uterummet som blivit påskjutet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i polisregion Väst till TT.

Ingen är ännu gripen och platsen för skottlossningen är avspärrad för teknisk undersökning. Brottet rubriceras som grovt vapenbrott samt mordförsök.

Ämnen i artikeln

Göteborg
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt