Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-02 19:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/storningar-i-pendeltagstrafiken-i-stockholm/

SVERIGE

Störningar i pendeltågstrafiken i Stockholm

Dubbla fel orsakar stora störningar i pendeltågstrafiken i Stockholm. Det finns ingen prognos för när trafiken ska gå som vanligt.

Ett tidigare stopp mellan Stuvsta och Flemingsberg söder om Stockholm orsakar stora förseningar i pendeltågstrafiken.

På grund av ett spårfel på citybanan är det också störningar i pendeltågstrafiken vid Stockholm City. Där rullar tågen men plattformsbyten kan ske med kort varsel.

– Trafikverket har det lite jobbigt just nu. Det innebär stora störningar för pendeltågsresenärerna och vi uppmanar till att välja andra resvägar, säger Claes Keisu, presstalesperson på SL.

SL har ingen prognos för när trafiken ska rulla som vanligt igen.

Ämnen i artikeln

SL
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt