Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-17 23:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/svensk-kvinna-funnen-dod-i-norge-man-gripen/

SVERIGE

Svensk kvinna funnen död i Norge – man gripen

En svensk kvinna i 60-årsåldern hittades under natten mot lördagen död i en privat bostad på en ort i sydöstra Norge, enligt den norska polisen.

TT Text

En norsk man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för att ha dödat kvinnan.

– Det var den gripne mannen själv som tog kontakt med polisen, och gripanden skedde helt odramatiskt, säger polisinspektör Odd Skei Kostveit till den norska nyhetsbyrån NTB.

Nu pågår utredningsarbete, och mannen ska förhöras under dagen.

Ämnen i artikeln

Norge
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt