Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-03 17:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/tarar-och-ilska-vid-ryska-ambassaden-i-stockholm/

SVERIGE

Tårar och ilska vid ryska ambassaden i Stockholm

Videon är 1 min 50 sek lång. Utanför ryska ambassaden och i centrala Stockholm samlades ukrainare för att protestera mot Rysslands invasion.

Ilska, tårar och stor förstämning. Utanför ryska ambassaden i Stockholm samlades under förmiddagen fler och fler ukrainare för att protestera mot Rysslands invasion.

– Det som händer är helt oacceptabelt. Kom ihåg att det här inte är ett krig mot Ukraina, det är ett krig mot hela den civiliserade världen. Putin kan inte vinna, men han förstår det inte, säger Karina Skyrokykh, universitetslektor i internationella relationer vid Stockholms universitet.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.