Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 23:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/torbjorn-80-fick-betala-2-000-for-sparris-pa-hotorget-jag-var-slarvig/

SVERIGE

Torbjörn, 80, fick betala 2 000 för sparris på Hötorget: ”Jag var slarvig”

Torbjörn Östberg trodde att han hade kommit överens med en torghandlare om att han fick köpa sparris för 200 kronor. Senare visade det sig att 2 000 dragits från hans kort.
Torbjörn Östberg trodde att han hade kommit överens med en torghandlare om att han fick köpa sparris för 200 kronor. Senare visade det sig att 2 000 dragits från hans kort. Foto: Sofia Nahringbauer

STOCKHOLM. Det har inkommit ett stort antal polisanmälningar om misstänkta bedrägerier inom Hötorgets torghandel. Men polisen tvingas lägga ärendena åt sidan på grund av resursbrist. En av utredningarna som lagts ned är den som rör Torbjörn Östbergs sparrisköp.

– Handlaren sa att jag var en bra kille, säger 80-åringen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.