Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-05 10:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/tva-flickor-skadade-av-smallare-forda-till-sjukhus/

SVERIGE

Två flickor skadade av smällare – förda till sjukhus

Två flickor fördes till sjukhus med påverkad hörsel efter att någon smällt en banger i ett trapphus i Norrköping.

Händelsen inträffade vid 16-tiden på torsdagen.

Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Norrköping efter uppgifter om en hög smäll i ett trapphus. Det visade sig att någon hade smällt en så kallad banger, en kraftig smällare. Smällen blev kraftig i det stängda utrymmet.

Två flickor som befann sig i trapphuset fördes till sjukhus med påverkad hörsel.

– De är inte tonåringar än. De är på sjukhus för att undersöka hörseln nu. Jag vet inte om de lämnat sjukhuset, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Ingen person har gripits.

Ämnen i artikeln

Norrköping
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt