Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-20 13:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sverige/tva-ungdomar-omkom-i-trafikolycka/

SVERIGE

Två pojkar omkom i trafikolycka

Två pojkar, 16 och 17 år, omkom efter en frontalkrock mellan två personbilar i Uppvidinge kommun utanför Växjö på torsdagseftermiddagen

TT Text

Initialt ska fem personer ha befunnit sig i fordonen, varav fyra fördes till sjukhus. Olyckan ska ha skett på en sträcka med hastigheter mellan 70 och 90 kilometer i timmen.

Vägen var helt avstängd under räddnings- och röjningsarbetet som pågick i flera timmar.

Anhöriga är underrättade.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt