Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-25 12:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/varlden/anna-lena-lauren-an-sa-lange-forvanansvart-lite-muller-fran-kreml-angaende-natomedlemskapet/

VÄRLDEN | KOMMENTAR

Anna-Lena Laurén: Än så länge förvånansvärt lite muller från Kreml angående Natomedlemskapet

Den ryska propagandakungen Dmitrij Kiseljov säger i sitt veckomagasin Vesti Nedeli på Rossija-24 att Sverige och Finland kommer att få ångra sitt val att gå med i Nato.
Den ryska propagandakungen Dmitrij Kiseljov säger i sitt veckomagasin Vesti Nedeli på Rossija-24 att Sverige och Finland kommer att få ångra sitt val att gå med i Nato. Foto: Gleb Schelkunov/TT

När Kreml vill påverka brukar det synas i propagandamaskineriet. Men fortfarande är Sveriges och Finlands Natomedlemskap en jämförelsevis undanskymd fråga.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.