Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-24 18:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/varlden/anna-lena-lauren-manga-demonstranter-ar-unga-och-raknar-med-att-bli-gripna/

VÄRLDEN

Anna-Lena Laurén: Många demonstranter är unga och räknar med att bli gripna

1 min 21 sek. Under lördagen hålls protester runt om i Ryssland efter att Alexej Navalnyjs uppmanat befolkningen att demonstrera mot president Vladimir Putin.

SANKT PETERSBURG. Demonstrationerna till stöd för Aleksej Navalnyj pågick över hela Ryssland under lördagen. Det handlar om de största landsomfattande manifestationerna på flera år. Många av deltagarna var unga människor, som räknade med att bli gripna och hade förberett sig noga.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.