Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-09 07:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/varlden/anna-lena-lauren-skurkarna-som-sager-sanningen-i-ryssland-om-kriget/

VÄRLDEN | KOMMENTAR

Anna-Lena Laurén: Skurkarna som säger sanningen i Ryssland om kriget

Videon är 1 min 28 sek lång. – Vi trängde oss in, vi stövlade över hela Ukraina i vår jakt på nazister. Under tiden gjorde vi livet surt för alla vi kunde, säger Prigozjin.

Den som använder ordet ”krig” om anfallskriget mot Ukraina kan få fängelse i Ryssland. Men det gäller inte hårdföra krigsförespråkare som Igor Girkin och Wagnerledaren Jevgenij Prigozjin. De talar öppet inte bara om kriget – utan framför allt om Rysslands misslyckanden.

Varför tillåter Putin det?

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.