Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-08 02:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/varlden/erdogan-forpassade-von-der-leyen-till-soffan/

VÄRLDEN

Erdogan förpassade von der Leyen till soffan

40 sek. Relationerna mellan Turkiet och EU är inte de bästa. Frågan är hur de påverkas av att president Erdogan offentligt förödmjukat EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen. von der Leyen degraderas till bisittare när hon och Europeiska rådets ordförande Charles Michel besökte Ankara.

Relationerna mellan Turkiet och EU är inte de bästa. Frågan är hur de påverkas av att president Erdogan offentligt förödmjukat EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen. von der Leyen degraderas till bisittare när hon och Europeiska rådets ordförande Charles Michel besökte Ankara.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.