Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-25 12:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/varlden/putin-fordomer-vasterlandska-ryssar-men-hans-egen-dotter-pendlade-till-munchen-i-aratal/

VÄRLDEN

Putin fördömer ”västerländska ryssar” – men hans egen dotter pendlade till München i åratal

Putins yngsta dotter Katerina Tichonova på en bild från 2021, då hon deltog digitalt i ett möte på Internationellt ekonomiskt forum i Sankt Petersburg.
Putins yngsta dotter Katerina Tichonova på en bild från 2021, då hon deltog digitalt i ett möte på Internationellt ekonomiskt forum i Sankt Petersburg. Foto: Evgenia Novozhenina/Reuters

Vladimir Putin stämplar västvänliga ryssar som ”avskum och förrädare”.

Men nu avslöjar ryska och tyska journalister att hans egen dotter under två år flög mer än 50 gånger till München där hon har en hittills okänd dotter med en rysk balettprofil.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.