Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-20 01:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/webb-tv/klipp/nyheter/en-17-arig-garningsman-gick-till-attack-med-yxa-pa-tag/

Nyheter

En 17-årig gärningsman gick till attack med yxa på tåg

01:01. En 17-årig pojke gick till attack med yxa och kniv ombord på ett regionaltåg utanför staden Würzburg i södra Tyskland, innan han sköts till döds av polisen.. Fyra personer skadades svårt, enligt tyska medier.Den misstänkte gärningsmannen sköts till döds av polise, som också uppger att pojken var ensamkommande flykting från Afghanistan.
En 17-årig pojke gick till attack med yxa och kniv ombord på ett regionaltåg utanför staden Würzburg i södra Tyskland, innan han sköts till döds av polisen.. Fyra personer skadades svårt, enligt tyska medier.Den misstänkte gärningsmannen sköts till döds av polise, som också uppger att pojken var ensamkommande flykting från Afghanistan.